28 de febrer 2007

"El Centre"

Josep Fèlix Ballesteros va assistir la setmana passada al programa de televisió "El centre". En aquests vídeos es recull un resum de l'entrevista i les respostes de Josep Fèlix a les preguntes del públic.Ronda de preguntes.Més preguntes....Si vols enviar preguntes al Josep Fèlix, envia un e-mail a: info@ballesteros2007.org. Ell respondrà en el videoblog.

2 Comments:

At 7:51 p. m., Blogger Unknown said...

Aquet senyor el que ha de fer és no dir més mentides. El problema de la seguretat en Camp Clar, igual que a la resta de la ciutat, es sol·luciona posan els efectius que falten, ara mateix ens trobem em menys del 50% del que ens pertoca. I la culpa d'això, és del partit al qual ell representa, osease, PSC_PSOE. El mateix passa amb la resta de projectes aturats de la nostra ciutat. Poc se la deu estimar com per voler ser alcalde. No està a l'alçada.

 
At 8:01 p. m., Blogger Unknown said...

Per cert, el sr. Ballesteros ha dit avui en un mitjà de comunicació que el tema dels vigilants -serenos no sol·luciona el problema, evidentment que no, el problema com he dit en l'anterior comentari, es sol·lucionaria amb més policia, però aquesta mesura és beneficiosa pels veïns , perquè tot i que no tenen autoritat per demanar documentació, es de suposar que tindrien línia directa amb els cossos de seguretat. El que és trist, és que sigui l'ajuntament qui tingui de resoldre el problema de la seguretat, com si els contribuients no paguéssim prou diners, a sobre ens toca pagar més policia local, quan és el gover central i autonòmic qui ho hauria de resoldre. Digui la veritat senyor ballesteros i no menteixi més, que n'estem tips.

 

Publica un comentari

<< Home