17 de gener 2007

TARGETA VERMELLA A L’ALCALDE NADAL

L’alcalde Nadal ens ha tornat ha fallar. S’ha tornat a equivocar i aquesta vegada li ha tocat rebre al Nàstic, just en el moment en que és més necessari enviar un missatge de seguretat i confiança, un missatge en positiu que ajudi a crear el bon ambient i la unitat que ara necessitem més que mai.

En les sorprenents declaracions que va fer a Tarragona Ràdio dijous de la setmana passada, en les que barrejava temes esportius amb temes financers, ha tornat a demostrar que en aquest final d’etapa ni sap estar a l’alçada que li obliga el càrrec, ni sap afrontar la responsabilitat que comporta.

Quan el passat mes de juny la ciutat de Tarragona celebrava l’ascens del Nàstic, li va faltar temps per buscar la seva quota de protagonisme mediàtic al costat dels campions. En aquell moment tot estava bé. L’important era sortir a la foto.

Ara, quan la situació no és tan exitosa com en aquell moment i quan el que cal és fer pinya, Nadal es despenja amb unes declaracions en les que afirma que “baixar a segona seria un fracàs”, introdueix dubtes del suport del President vers l’entrenador, i fins i tot entre en les finances del club afirmant que “el màxim accionista no pot quedar-se fora”. Per què tot això? Amb quina finalitat? Ell ho deu saber, però quina imprudència més gran alterar en aquest moment l’equilibri de la institució.

Estic convençut que ens recuperarem i mantindrem la permanència. Però si això no fos possible, de cap manera es podria parlar de fracàs. Lluitar per un lloc a la Lliga de les estrelles amb un pressupost tant modest com el del Nàstic i sense dèficit, ja és un exit. Per cert, tot el contrari del que fan l’alcalde i el regidor de finances, que han endeutat l’Ajuntament, fins i tot per damunt del que permet la llei.

Les finances del club estan millor que mai, gràcies a la bona gestió del President Andreu i de la seva junta, que han deixat sense arguments a aquells que pronosticaven que pujar a primera seria la ruïna econòmica del club.

L’alcalde Nadal hauria de prendre exemple dels socis, dels afeccionats, de les penyes i de la junta directiva, que setmana rera setmana fan costat a l’equip. Això és el que cal fer i això és estimar-se de veritat al Nàstic.

La prudència que va demostrar tenir el president Andreu el passat mes de novembre acceptant continuar al capdavant del Consell d’Administració per tal de mantenir el club a resguard de polèmiques que podien interferir amb els resultats esportius, contrasta espectacularment amb l’actitud destructiva i perversa de l’alcalde de Tarragona.

Estic convençut que ara, més que mai, és el moment d’estar units i de que tots els que estimem el Nàstic i estimem Tarragona donem el màxim suport a l’equip i a la junta directiva.

Els jugadors i els tècnics ho han entès, el President i la directiva ho ha entès, les penyes ho han entès, els socis ho han entès, l’afecció ho ha entès i el regidor Agustí Mallol ho ha entès, i han expressat públicament el seu rebuig per la irresponsabilitat i la desconsideració de les paraules de l’alcalde Nadal.

Qui tampoc ho ha entès és el portaveu de l’equip de govern i recanvi de l’alcalde Nadal, que encara és l’hora que desautoritzi les declaracions. Deu estar més pendent d’altres coses.

Nadal, una vegada més s’ha quedat en fora de joc, encara que si tenim en compte la gravetat dels fets, més que fora de joc ha estat una entrada a destemps i per darrera, per tant targeta roja i expulsió directe.
Josep Fèlix Ballesteros
Portaveu del Grup Municipal Socialista

1 Comments:

At 12:11 a. m., Blogger Unknown said...

Salutacions,

 

Publica un comentari

<< Home