26 de març 2007

SETMANA DE LA CULTURA I EL PATRIMONI

La setmana de la cultura i el patrimoni ha servit per conèixer d'aprop les propostes de Josep Fèlix a les associacions, entitats, artistes i creadors que hi ha a la ciutat. També, Josep Fèlix ha recollit les inquietuds i preocupacions d'aquests col·lectius així com les seves idees en matèria cultura i poder incloure-les al seu programa electoral.

Ballesteros ha visitat diversos espais i infrastructures de Tarragona per veure quin és el seu estat i les possibles millores a dur a terme: Visita de la Biblioteca Municipal de Sant Pere i Sant Pau, al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona i el Museu Bíblic de la ciutat. Amb aquestes visites el candidat ha conogut d'aprop l'estat actual d'aquest espais i les seves possibilitats de millora.

En aquesta setmana es ha celebrat la Conferència: "Ciutat i Cultura" a càrrec de Ferran Mascarell, ex-conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Josep Fèlix va presentar la Conferència en la Sala del Sarcòfag d'Hipòlit al Pretori Romà (Fòrum Provincial). En aquest video recollim un resum de la Conferència "Ciutat i Cultura".


2 Comments:

At 5:31 p. m., Blogger Unknown said...

És divertit veure com Ballesteros necessita de patums de Bna per a fer les seves conferències. Es clar, si la fa sol, corre el perill d'imitar a Nadal.

 
At 6:37 p. m., Blogger Unknown said...

Sr. Ballesteros, diuen que és cert que al Mallol l'ha promés un càrrec si guanya les eleccions, i una pregunta: diuen que Mallol no és soci del nàstic,si guanya les eleccions, també li pagarà el carnet????.

 

Publica un comentari

<< Home