19 de maig 2006

XAVIER SABATÉ

El passat dilluns vaig assistir a la presa de possessió com a Conseller de Governació i Administracions Públiques del Xavi.

L’emoció amb que vaig seguir l’acte, no cal dir que va ser gran.
Els socialistes tenim, al meu entendre, un avantatge respecte del altres partits: entre nosaltres som amics, i això vol dir que el èxits personals els compartim i els convertim en col·lectius. I així va quedar demostrat, quan el mateix dilluns a la nit vam organitzar, a cuita corrents, un sopar amb més de cent persones per celebrar el nomenament.

Ara no parlaré de les qualitats personals i polítiques del Xavi, que són moltes, però no em puc aguantar de manifestar que sense cap mena de dubte el seu nomenament no només és fruit de tota una trajectòria, sinó que també ho és de l’excel·lent tasca que ha dut a terme al capdavant de la Delegació del Govern a Tarragona. Només els malintencionats com l’alcalde Nadal intenten devaluar-la. És lamentable que l’alcalde Nadal que té tants punts obscurs en la seva trajectòria política (moció de censura, lavauto Torreforta, Terres Cavades, etc.) perdi el temps que li ofereix el Canal Català de Televisió el passat dimarts, criticant a Xavier Sabaté, en comptes de fer propostes per la ciutat. Sembla ser que ni a l’hora de marxar, l’alcalde Nadal ho sap fer amb elegància.

Bé, ara el que cal és manifestar la nostra satisfacció per tenir un Conseller tarragoní i desitjar-li els èxits més grans que segur que hi seran.