11 de maig 2006

DIMECRES 11 DE MAIG

INACCEPTABLE i IRRESPONSABLE

Inacceptable i irresponsable és la moció que ERC va presentar al plenari de l’Ajuntament de Tortosa, i que es va aprovar amb els vots a favor de CIU, ERC i PP, per la qual s’acorda que el minitransvassament deixi de portar aigua fora de la conca de l’Ebre, és a dir, en paraules clares i sencilles, que no arribi aigua de l’Ebre al Camp de Tarragona.
L’únic partit polític que es va oposar a aquest acord va ser el PSC. Com sempre, en els moments de més responsabilitat el PSC es queda sol defensant la raó i el seny. Els altres partits, CIU, PP i ERC, anteposen la demagògia a la responsabilitat. Tot per intentar arrossegar un grapat de vots.
És per això que els qualifico d’irresponsables. No pot ser que l’alcalde Nadal, que ha sigut president del Consorci d’Aigües de Tarragona, no tingui una resposta contundent a l’actuació dels seus companys de CIU a Tortosa.
Poc cas li deuen fer dins el seu partit, quan ha tingut que assabentar-se de la moció per la premsa, ja que suposo que si ho hagués conegut amb anterioritat ho hauria evitat.
Per tant, exigeixo a l’Alcalde Nadal que faci rectificar al representants de CIU a Tortosa. “Amb les coses de menjar no s’hi juga” diu el refrany, i per tant, no podem posar en perill l’economia del Camp de Tarragona per culpa d’un plantejament estratègic i electoralista de CIU., ERC i PP a les Terres de l’Ebre.
És absolutament lamentable i grotesc que CIU i PP que van estar a favor del disbarat ecològic més gran de la història, em refereixo al Pla Hidrològic Nacional, ara vulguin eliminar el minitransvassament que funciona extraordinàriament des de 1989