04 de juny 2006

VISCA EL NÀSTIC I VISCA TARRAGONA!

El dissabte 3 de juny de 2006 passarà a la història de la nostra ciutat com una d’aquelles dates mítiques. El somni col·lectiu que havíem acaronat durant tant temps, finalment es feia realitat.
Eren just dos quarts de nou, quan les més de dotze mil persones que estàvem a la Plaça de la Font vam esclatar a la vegada, com si ho haguéssim assajat, en un crit unànime “visca el Nàstic i visca Tarragona”.
És en les grans ocasions i en els moments de glòria que hem de mirar endarrera i agrair l’esforç de moltes, moltíssimes persones, sense les quals hauria estat impossible arribar on som avui, i que alguns d’ells no hauran pogut veure. Des d’aquí el nostre homenatge. Molts dels qui ahir estàvem saltant i cridant a la Plaça de la Font no havíem vist mai el Nàstic a Primera. Parlant amb el meu pare, vam recordar quan de petit em portava al gol del frontó de l’entranyable estadi de l’Avinguda Catalunya. Eren els anys de la tercera divisió.
Durant els darrers 56 anys els nastiqueros hem viscut etapes molt diferents, però totes guiades per la il·lusió, les aspiracions i l’estimació al Nàstic i a Tarragona, per damunt de tot. Aquesta temporada, la confluència d’una magnífica afecció (feia goig veure la quantitat de gent molt jove amb la samarreta del Nàstic), les penyes que han fet un gran treball seguint l’equip per tot arreu, uns bons jugadors i una bona directiva que ha gestionat a la perfecció els aspectes esportius i econòmics, ha fet possible assolir el repte de jugar a la Lliga més important del món, aquesta que tothom anomena la “lliga de les estrelles”.
La propera temporada, cada partit a l’Estadi serà una magnífica festa i els equips que ens visitin comprovaran la nostra força, basada en la feina ben feta i el treball seriós.
Ara el que cal es gaudir de la festa. Avui, diumenge viurem intensament la rebuda als jugadors i la setmana vinent el Nàstic ja té previstos tot un seguit d’actes de celebració. És el moment de la celebració i de l’alegria desbordada.
Com diu la cançó “...ser del Nàstic és el millor que hi ha”.

1 Comments:

At 12:05 a. m., Blogger Unknown said...

La imatge que va sortir per TV1 es bonissima amb el Pep amb samarreta, la radio i la bufanda. Patint com el que més.
Anim Pep que aquest any a pujat a Primera el Nastic i l'any que ve Tgn tindrà també un alcalde de Primera que seras tu.

 

Publica un comentari

<< Home