13 de juliol 2006

NADAL NEGA LES EVIDÈNCIES

El final d’etapa de l’alcalde Nadal és tant o més trist que la seva arribada a l’alcaldia i cada dia en tenim més proves. Ja no li deu quedar ningú per desqualificar ni ningú per barallar-se.
Aquest dilluns li va tocar el torn al diputat al Congrés pel PSC, Francesc Vallès. L’entrevista que el Diari de Tarragona publicava el diumenge passat va despertar les ires de l’alcalde Nadal que el van portar a inventar un nou gènere dialèctic: la rèplica a una entrevista.
Està clar que l’alcalde Nadal, a hores d’ara, ja està més pendent de fer mèrits per ser el número 1 de la llista de CIU a la Generalitat que de treballar per Tarragona.
Mentre molts tarragonins i tarragonines qüestionen la seva tasca de parlamentari a la vista de la nul·la activitat parlamentària que ha desenvolupat en els darrers anys, ell encara els voldrà convèncer que hi ha d’anar una altra vegada. Tot plegat, ridícul.
Així doncs, aquest dilluns, es va atrevir a negar allò que és evident i que és la gran quantitat d’infrastructures que actualment s’estan duent a terme, i va convocar una roda de premsa només que per contradir les opinions de Vallès. És evident que la seva obsessió per fer oposició als socialistes i obstaculitzar i menysprear la bona feina que es fa des de les altres institucions, el duu a tenir intervencions grotesques.
A més, les obres de la variant de la Móra - que per si no recorda quines són li diré que són aquelles que els responsables de CIU encapçalaven cada cap de setmana els talls de la carretera - ja han començat i van a bon ritme.
Al mateix temps, també s’està elaborant l’estudi informatiu del 3er. Cinturó de Tarragona paral·lel a l’autopista.
I això són fets i la resta són històries.
Potser seria hora de preguntar-li a l’alcalde Nadal en què ha beneficiat als tarragonins i tarragonines el pacte estable que durant vuit anys ha mantingut CIU i PP. Algú recorda alguna obra important, durant aquest període, per Tarragona?
Digui el que digui l’alcalde Nadal, les inversions avancen al ritme previst i negar-ho és només un intent per amagar o dissimular els seus problemes. És negar les evidències.